Selasa, Mac 22

GNC Live Well


Setelah mencuba pelbagai jenis supplement, ini adalah brand supplement yang aku rasa antara yang terbaik dan worth it lah nak beli, mahal sket tp tahan lama. Macamana memula aku terjumpa GNC ni adalah waktu aku google cari collagen drink (org pompuan sure tahulah collagen ni apa kan? lg umur dah 25 thn ke atas ni mesti cari tambahan collagen ok..). Aku tengok TAUT dr GNC ni mcm best je antara banyak2 collagen drink yang aku jumpa. ni ha rupanya


TAUT ni ada 13,000mg (13 g) dose of RDS (Rapid Delivery System) kau..antara yang banyak tu..kalo nak tahu lagi pasal ni klik lah sini http://www.gnclivewell.com.my/product_info.php?products_id=225 and lepas dari tulah aku pun try beberapa produk die yang lain (malas nak list down satu2 apa yang aku try, kalo nak tahu sila komen di bawah, then baru i reply k..), so far so goodlah. lps a month bila aku rasa cam ok jek, aku pun belikanlah laling aku sekali biar die jadi 'kuat' ups..haha biar lagi sihatlah kan..lepas laling aku cuba, aku pun belikanlah MIL ngan FIL aku lak..wah..very the berkembangkan? haha..for surelah aku ada bende ni ha


sebab bukannya murah kau GNC ni..kenelah register VIP CARD utk dptkan lebih diskaun ye puan-puan.. ;) then, aku nak story sket..masa aku sibuk bertweet tweet ngan artis2 kita tu..aku sajalah tanya dgn vanidah imran apa rahsia kecantikan dan kesihatan die? terkejut aku bila die kata die ambil produk GNC (very the kebetulan kan?) aku pun suka dan banggalah kan sbb aku pun makan bende yang sama gak (dgn harapan pada masa akan datang aku akan jadi cantik berseri mcm vanidah imran gak..ahaksss...) and she very sporting kau..siap dm aku bg listdown satu2 jenis nama produk yang die makan. haa..amik...banyak gilossss...tak mampu mak nak beli banyak2 camtu nyah...haha...patutlah die maintain gorgeos jek cam ni kan?


wahh..adorelah kat vanidah imran ni..ok, dah stop berangan lah oii..lagi aku nak mention kat sini..GNC ni dah bukak outlet baru kat Plaza Shah Alam. so tak yah arr aku gi jejauh kat Jusco Bukit Tinggi sana nak pi beli kan..lagilah mudah. so guys, siapa yang nak mencuba untuk sihat..silalah.. ;)


4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

patutla da x oder alpha lipid..hehe
nape xde cite aku kawen dalam blog ko nih..huh..xbesla blog ko ni kak..hehe ~nit

Ajax Shams berkata...

dah macam dekat la kot u dengan vee tuh...
i mean lepas i julingkan mata la...
hahahaha...

by the way, x sangka penulisnyer goh-jesz!

madammondoq berkata...

Pn Tanpa Nama : oo..kalo takde citer pasal ko kahwin je tak bestlah blog aku ye..mmg aku nk buat entry khas pasal kek yg aku sponsor dan baju pengantin yg gorjes..itu sahaja ye..terima kasih.

Ajax Shams : really appreciate it!! thanks a lot coz walking here.. ;)

= BuLaN HatI = berkata...

hai...nak cantik cm Vee jugak...share la pe lg yg dia mkn huhu