Rabu, Mac 23

Cik Eira Shoppe GiveAway :)




Mata yang sihat sungguh menawan..tak gitu...macam mata kat atas ni..lagi2 ditambah dengan lense yg menggoda dari Cik Eira yang sungguh baik hati ni..so guysss...siapa yang nak lense free dari cik Eira boleh arr mencuba, klik je kat gambo mata kat atas tu ha..syarat-syaratnya pun very the simples..tak yah poning2 arr..
Hadiahnya lak...lumayansss tau...sapa yg tak nak lense free kan?
HADIAH-HADIAH NYA IALAH :
1) kanta lekap yang anda minati dan pilih sendiri di Cik Eira Shoppe yang berharga RM50
2) kanta lekap yang anda minati dan pilih sendiri di Cik Eira Shoppe yang berharga RM30
3) topup percuma untuk sebarang talian sebanyak RM15 di Cik Eira Topup

And kalolah aku blogger yg bertuah dan dimurahkan rezeki itu.. (aminn...) teringin beno nak pakai lense warna grey pulak. sbb aku hanya ada satu lense ni jek lah warna brown kat mata aku ni ha


So Cik Eira..very the tengkiu very much ( ayat mcm dah jadi pemenang jek..ceh..) coz bermurah hati menganjurkan GiveAway ni..aku akan sentiasa menyokong Cik Eira dan akan sentiasa mengikuti perkembangan blog Cik Eira. pada sesiapa yang berani dan nak mentransformasikan mata korang..silalah layari blog beliau ye..macam-macam ada... ;)




3 ulasan:

adda shuhada berkata...

jenjalan..n good luck :-)

madammondoq berkata...

to adda shuhada : thanks a lot coz sudi jenjalan sini.. ;)

cik eira berkata...

thanks join :)