Rabu, Mac 30

Akademi Fantasia 2011


Yeay!!! program kegemaran aku dah nak start dah..very the exited nk tengok first performance diorang yang akan di ajar oleh Adlin Aman Ramli kau!!! mesti very the lain dari yang lain kan? pulak tu pak nil yg hostkan balik...yeehaaa!!! aku suka tgok part pak nil nak umumkan pelajar terkeluar tu..kalo die nangis..dgn aku2 sekali nangis, tokleh tgok pak nil sebak...sob..sob..sob... (poyosss...) dan yang pastinya...siapalah yang bakal menjadi pelajar kegemaran aku nanti...jeng..jeng..jeng...tapi mari kita layan bakal pelajar AF9 yang bakal tersingkir pada minggu pertama nanti...haha...layan....





Speechless lah tgok bakal pelajar yang tersingkir 3 orang ni.... ;) DONE!



2 ulasan:

Ifti Larina berkata...

haha posing dgn beg?

jedi berkata...

hehehe....baik punye posing