Khamis, Mac 31

5 Blog Paling Kerap Dilawati 2011

Firstly thanks to Tetikusrusak coz sudi war-warkan projek network blogger yang very the mantoppss dari DenaiHati ni. Sesungguhnya DenaiHati ni sangat memahami kehendak dan kemahuan newbie blogger macam aku ni. sungguh tak kedekut ilmu yang ada, dan rajin sungguh berkongsi ilmu itu..banyak gak aku blajar dari blog DenaiHati ni...sangat membantu ok!

So..kat sini akan aku senaraikan Top 5 blog yang bila aku sampai opis hari-hari, lepas cek email opis jek aku mesti bukak laman-laman ini (orang baca paper online ke pepagi..ini tidak...camnelah nak tahu perkembangan dunia..haha..takpelah..aku lagi exited nak tahu perkembangan dunia blogging..hehe...) bila dah siap aku godek laman-laman ni..barulah aku setlekan keje-keje opis aku..hehe..( harap-harap bos aku tak terjah lah entry ni...hehe..)

So..inilah die laman yang menjadi buah hati pengarang jantung aku :

1. Redmummy ni kira macam sifoo aku lah..sebab start dari godek-godek blog dielah tetiba semangat aku nak merebrandingkan blog aku yang dah bersawang ni membuak-buak..haha..lagipun aku suka baca apa sahaja yang die bebel..very the ikhlas from hati die..takde hipokrit2 tau..itu pada pendapat akulah..i lap u lah kak red!! ( sorry arr kak red, i tercapture banner u tang u posing manja dgn RD..haha..tp cun pe..seksi kau..)





2. DenaiHati ni pulak for surelah kan, dari sinilah aku banyak menimba ilmu-ilmu berblogging ni jugak. sib baiklah pakcik google ketemukan aku dgn DenaiHati ni time aku sedang rajin menuntut ilmu dunia blogging ni..kalau tidak mesti aku akan rasa kekurangan kan? Thanks DenaiHati !!




3. AyunAyunar ni pulak aku suka jengah blog dia sebab maybe dalam tahun 2011 ni aku tetiba gilerr dengan shawl. jadi selalu arr terjah blog si ayun ni..lagipun si ayun ni comeyy jek. aku selalulah jengah sini untuk alert pasal fesyen-fesyen shawl yang terkini..so sapa yang gilerr shawl cam aku leh arr singgah AyunAyunar ni.



4. 2dayblogger ni pun antara pemberi dan pekongsi tips-tips blogging yang menarik gak..siap ada tutorial bagai..tp macam-macam topik jugak ada kat 2dayblogger ni, and semuanya very the intresting!! kalau nak tahu...kene layan arr sendiri k!!




5. Cikgudahlia ni pun ok gak...bukan cikgu shidah k! haha... dalam blog Cikgudahlia ni pun banyak gak tutorial yang die rajin wat, pulak tu aku suka sebab die ada senarai lebih kurang 300 lebih url blog-blog yang ada..so senang aku nk berblogwalking dan berkenalan dengan blogger-blogger baru jugak. Cikgudahlia..sila tambah blog saya jugakkk k!! hehe...




Ok...so untuk nak lebih memantopkan projek ni...aku akan tagkan blog-blog yang bertuah juga lah kan..sebab leh terpampang dalam blog aku ni..haha..perasan glemerlah ko mak...so guysss...mari kita jayakan projek ini bersama ye..semoga manfaatnya juga kita boleh nikmati bersama ;)

1. http://wanwidget.com/
2. http://akuanakpahang.blogspot.com/
3. http://yuzz9071.blogspot.com/
4. http://www.mizayusof.com/
5. http://ha-na-ni.blogspot.com/
6. http://apisv3.blogspot.com/
7. http://mamanoriz.blogspot.com/
8. http://khadijahzakaria.blogspot.com/
9. http://dapurmakkintan.blogspot.com/
10. http://venusiadlostsoul.blogspot.com/

DONE!


16 ulasan:

akuanakpahang berkata...

Salam perkenalan juga.. terima kasih kerna sudi menletak nama blog saya dlm list selalu dilawati tu TQVM :)

Nur Hanani berkata...

thanx ye.. :)

Noriz berkata...

alamak...tak sangka lak kena tag...1st time kena cam ni...hihi, segan arrr...mekasih :)

Miza Yusof berkata...

salam. terima kasih kak sebab tag miza :)

Shamsuddin Amin berkata...

blog2 yg bgus...^^

akid azami berkata...

Denaihati memang penuh dengan ilmu blog dia :D Blog kak red, ahaa siapa yang tak tahu kan? :) tapi baru je saya tahu pasal ayun ayunar. Thanks sebab introduced!

Faisal berkata...

Terima kasih.tak sangka saya pun boleh tersenarai jgk =)

apisv2 berkata...

thanks;p

Tanpa Nama berkata...

http://wanwidget.com/
terima kasih sebab tag wan, nanti selalu selalu la singgah blog wan, hehe

mamasuri berkata...

menarik...nak gak..

denaihati berkata...

Terima kasih sudi join network blogger dan selalu jadi silent reader deaihati.com

cahaya inspirasi berkata...

tq kak wahid for ur info...pasni pasti saya rajin singgah dekat blog2 diaorg ni sbb saya bdk br belajar...huhuhu

madammondoq berkata...

to all : very the welcome..sharing is caring kan? salam perkenalan kepada semua.. ;)

MK berkata...

to cheh.... :)

Tanpa Nama berkata...

It's really a great and useful piece of info. I'm glad that you just sharеd this useful informаtion
ωith us. Please stay us up to date like this.
Thanκs for shaгing.

my wеb-sіte ... hcg diet before and after

Tanpa Nama berkata...

I know this if off topic but I'm looking into starting my own weblog and was curious what all is required to get set up? I'm assuming having a
blog like yours would cost a pretty penny? I'm not very web smart so I'm not 100% certain. Any tips or advice would be greatly appreciated. Thank you

Here is my homepage ... ford ranger forum