Khamis, Mac 24

Nama Blog Pelik-Pelik Belaka

Sepanjang aku sedang study untuk menjadi pemblogger yg bagus and berkhemah lah kononnya ni, aku rajinlah blogwalking ke blog blogger2 yg lain. sungguh tak sangka aku, ada beribu riban blog rupanya kat malaysia ni ek? tak daya mak nak jenjalan ke setiap blog tu nyah oiii...penat kaki ni nak melangkah, oh bukan..penat jari ni nak mengklik, and penant bijik mata ni nak mengscroll atas bawah atas bawah. tp takpe, aku akan teruskan usaha slowly lah kan, rajinkan diri berkenalan dgn blogger yg lain, lgpun aku mmg suka baca story morry blogger ni, sungguh menghiburkan hati dan memberi sejuta informasi.

Tapi yang paling bestnya bila blogwalking ni kan, aku jumpalah macam2 nama blog yg sungguh pelik, kelakar pun ada, unik pun ada, macam2 pun ada. so sukalah aku nak list down kan blog yg aku suka nama blog tu ;)

1. http://kukukakikauaku.blogspot.com/
2. http://www.spendapintalgetah.com/
3. http://itikkejam.blogspot.com/
4. http://wytepepelqwert.blogspot.com/

ok..setakat ni..itulah yg paling pelik aku jumpa. nanti lepas aku jenjalan lagi kalo aku terjumpa lagi aku listdown kan lagi pemblogger yg bertuah itu. DONE!








6 ulasan:

tiefazatie berkata...

mmg pelik..hihi..

salam kenal sis..=)

madammondoq berkata...

to tiefazatie : salam kenal juga..thanks singgah :)

Syira ITIK KEJ♥M berkata...

hhahaha tq sebab senaraikan itikkejam skali...

madammondoq berkata...

to itik kejam : welcome :)

wytepepel berkata...

ehh blog saye pon ade hihi masehhh ye sis :P

KauAku berkata...

wah....top 4...hehehe