Rabu, Mac 23

Contest Adik-Beradikku Yang Cute

Contest lagik...yg lepas tang mata..ni tang adik beradik pulokk..aku mmg suka join sesuka apa-apa contest yang aku rasa menarik dan tertarik the bommmbbsss macam contest kat bawah ni ha...



Contest by Fadhirul Ahmad thanks a lot coz sudi buat contest ni, macam tahu-tahu jek adik beradik aku mmg sungguh cute mute belaka.. (sungguh perasan ok..) tak caya? meh tengok ni..


Kenapa aku pilih gambo yg ada auntie bella (adik no3 yg pakai shawl merah hijau tu) ngan auntie effa ni (adik bongsu yg pakai shawl hitam putih tu)ek?? sapa sorg lagi tu?? (yg pakai shawl purple tu forsure lah aku yg very the cute sekali merangkap kakak sulong diorang ni..hehe). gambo ni very the memories and sweet sebab jauh tu amik gambo ni, kat Rumah Mode Bandung Indonesia tu..so sgtlah menjadi kenangan kami semua. and kami semua ni muka seme sepesen jek..saiz jek yg berbeza..ups..ehe..tp yg penting antara adik beradik ni yelah saling sayang menyayangi n bantu membantu..tak gitu?? ;)

So..siapakah rakan blogger yg bertuah yg akan aku tag kat sini ialah :
1. Ayun Ayunar
2. Cik Tqah
3. Ara Rara

So pada sesiapa yang berminat sila jalan klik je banner fadhirul kat atas tu ye..Tarikh tamat contest : 10 April 2011 sebelum pukul 12.00 tengah malam.

----------DONE----------------




9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

anak buah yg kiut boleh ke?..heehhee

By Pak Lang

madammondoq berkata...

to pak lang : walaupun sy tahu anak buah awak tu sangat cute mcm ibu die..tp anak buah tak boleh ye..terima kasih..... ;)

cik ayin berkata...

comel je..gud luck ;)

madammondoq berkata...

to ayin : thanks a lot ;)

Tanpa Nama berkata...

kak wahid.. dulu muka akak mirip dengan bella.. tapi skang mcm mirip muka yang bongsu plak... bermusim ke apa? haha


_jaja_

aimi shahida berkata...

gudgud luck ^^
jalan2 balik :)

madammondoq berkata...

to jaja : itulah...dulu hingus2an...skrg glemer2an...ehehehe...

to aimi shahida : thanks a lot coz sudi singgah ;)

shark berkata...

gud luck..
mmg nice jumpa adik bradik mesra cmnie..

madammondoq berkata...

to shark : mesti always mesra!! hope u pun sama..thanks sudi singgah sini ;)