Khamis, Mac 24

ChurpChurp Best!!

                                                           Gambar kredit to tekkaus.com

Wahh..bestnya kan kalo dapat cash out kan dgn total yg macam gambo kat atas tu? tulah kelebihannya join baby Nuffnang iaitu ChurpChurp (CC) ni...aku pun baru je blajo and berjinak-jinak ngan CC ni...kalo pada sesapa yg pengguna tegar Facebook and Twitter..lagi2 lah bonus buat u all, just klik and klik and klik and rajin and terus rajin, insyaallah akan dapat ganjaran seperti di atas tu..jelessss mak nengok ko punya earning tu nyahhhh...

So, apa lagi..marilah kita bersama-sama menjana pendapatan dgn klik di bawah ni :

How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

DONE!



3 ulasan:

Cik FaRiZaM berkata...

wahhhh..2K????kite pon nak kalau camtu....biar betik?leh wat tuk kawin ni...ngeh2

madammondoq berkata...

to cik farizam : btol2..mari join sama2 ye..klik je link i bagi tu, then study situ dulu :)

Nur Hanani berkata...

dasyatnya dapat 2K..saya punya baru bape sen je..tak aktif laaa.. :(

Entri Terkini: Rumah Contoh Area Nilai, Negeri Sembilan..