Isnin, April 4

Fasha Sandha Oppsss... di ABPBH 2011

Gambar kredit to ohbulan.com


Kenapa tetiba terasa nak buat special entry pasal pasha..i nak sandar.... (dgn gaya ala-ala zizan) walaupun aku tahu ramai yang tak suka die, ramai yang mengutuk die, tapi ramai jugak yang still minat dan menyokong die kan? yerlah, kalau tak cana die leh menang kan? lagipun followers twitter die 75,591 kau!! ntah orang follow die sebab minat ke.. atau sibuk nak tahu cerita-cerita hangat die ke.. no komenlah kan. aku lak.. nak kata minat sgt pun tak, tak minat pun tak. emm..50-50 lah kot. tapi kalo ada cerita die berlakon layan je tengok. tapi yang aku nak cerita sekarang dress yang die pakai malam tadi very the gorjesss kan? eh...seksi? itu memanglah kan.. siapa tak kenal Fasha.. haha.. tapi aku memang suka dress yang kembang-kembang, ropol-ropol tang bawah tu. atas die lak, ala-ala nature gitu. tapi die sangat cantik and very the sesuai dengan warna dress ni, so sweeettttt!!!

Then saja nak kongsi apa yang die tweet dekat peminat die, very the low profile :


DONE!




2 ulasan:

Chempaka Sari berkata...

alala sukanya... suka sgt dia sgt cantik okay malam tu. Tapi tiap kali ABPBH pun cantik. Berlakon pun pandai.

Miss A berkata...

arghhh,minat gila FS ni.ngeee~~