Isnin, April 11

Memey Suhaiza vs Hugo Boss = ada kono mengono

Ok.. sambung ceciter dari entry yang sebelum ni. eh.. ado kono mengononye Memey dengan Hugo Boss yang aku sambor tu. begini ceciternya.. masa aku nak bayo Hugo Boss aku kat kaunter pembayaran World Of Perfume tu, tetibe aku pandang sebelah, " eh, mcm si memey jek? btol ke? iyerlah ni.." (berkata-kata di dalam hati ye..) rupanya memang btol lah, die dengan berbaju kuning bersanggul ala-ala orang dalam pantang and ber heels tinggi gilerr ko.. (aa.. semualah aku telek kan, dah die 10cm je sebelah aku.. haha..) so sedang aku tengah jalankan urusan pembayaran aku, tetiba handset si Memey tu bunyi.

" Hello, abg kat mana? tadi mey nampak abg kat kedai tu, ingat nak pegi sana, mey dekat sacc mall ni tgh beli perfume ni, nanti abg amik dekat depan sacc mall ni lah, mey tunggu sini tau.. bla.. bla.. bla.." (skrip tu aku dh ubah suai sket sbb lupalah sebijik sebijan gitu kan, tp lebih kurang gitulah.. )

Ha.. so mesti korang semua tahu siapa itu 'abg' kan? muahahahaha... memula tu aku macam nak tegur dan bergambar lah dengan die kan? tapi bile aku pikir balik Memey?? ermm.. tak jadilah aku nk bergambo dengan die. haha.. jahat tak aku?? tapi si Memey ni pada aku kalo tak berapa make up lagi sweet and cantik, sbb die dah natural beauty. tp bile dah make up tebal macam aku jumpa tu.. huh.. kureng arr.. so apa kata kita layan gambo-gambo si Memey comeyy ni.



Aa.. btol kan? memang comey si Memey ni, aku kenal die btol-btol masa die kuar kat WHI TV3 pasal kes meletop die tu. masa tu lagi aku dah belek muka die ni memang comeyy. tapi apakan daya, nasi sudah menjadi bubur. huhu.. so begitulah kono mengononya Memey dgn hugo Boss aku tu. apa macam?

DONE!



7 ulasan:

SURIA AMANDA berkata...

cantik di lua x bermakna cantik di dalam kan..masih x leh terima la dia ni...

Nur Hanani berkata...

hahaha..macam ayat dialog ngada-ngada je si mey..hikhik :)

Jom baca ni: Dah tiba masa untuk di polish..

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

dia manis kan, tapi......biarlah, dh takdir dia pilih mcmtu......

Miss A berkata...

erkk,comey??seksi m and skit mate melihat ade lah.wekk :P

ezumi kamamotto berkata...

paling xsuke si memey ni...gedikkkkkkkkkkk....benciiiiiiii

Jue berkata...

cantik mmg cantik tu la krn satu perkara tu, semuanya jd urm kuang kuang kuang?hahaha

Scarlett O'Hara berkata...

Ramai yang masih ingat kisah si Meymey ni kan? Akak suka Mei Mei Upin Ipin je.