Selasa, November 24

Danish at AQUARIA @ KLCC

Pada...Selasa 10/11/09 yg lepas...Danish pi check up setahun setengah..and surprise...nurse bg hadiah kat Danish...hehe...cucuk kat peha...tp sebelum gi klinik, ayah dah stanby beli lolipop tuk Danish...and lolipop tu telah berjaya membuatkan Danish berhenti nangis lps beberapa seconds kene cucuk tu....huhu...and yg bagusnya lg...berat Danish naik sekilo dr 2 bulan lps..sekarang dh jd 12 kg..tu pun sbb ibu bg Danish Prediasure tu 2 kali sehari..kalo tak mesti nurse tu bising nape berat tak naik2 ni?umm...jenuh ibu nak explain kat nurse tu kang...
And oleh kerana siannya Danish kene cucuk ritu..ayah and ibu bawaklah Danish pi jejalan...jalan punya jalan...akhirnya kitorang ke AQUARIA kat KLCC tu...kire first time lah ni pegi situ..sbb pikirkan Danish ni mesti suke sbb banyak fish kat situ..and memang yg dijangkakan!!!!!
Danish sangatlah suka tengok fish2 kat situ...lg2 banyak fish yang beso2 lak tu...so...lupelah dia tentang pehanya yang telah kene cucuk td...ngeh3....
So layanlah hasil dr tugas My Nokia 5800 (uish...asik promote je tak abis2...hehe...)


















nape muke sedih je tu???laaa....nak kene balik rupanya....takpe..lain kali ibu ngan ayah bawak Danish pegi sini lagi ek?...
Tata.....









2 ulasan:

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya berkata...

alahai..monyok sebab kena balik dah eek? mintak la bwk balik 1 fish.

Tanpa Nama berkata...

hehe...kalo dapat dah bawak balik dah...nantilah..buatkan mini aquarium kat umah tu..khas tuk danish..ehe..