Isnin, Mac 28

Udaimatunnur Thumbs Up

Selepas entry pasal wedding cake yg very the gorjessss ritu..ramailah pulok yg tanya pasal baju pengantin yg very the meletopssss ni..tp serius..memang cantik sgt baju pengantin dari Udaimatunnur ni...very the sopan and berkualiti..harganya pun very the lah kan..tp worth it lah dgn hasilnya tu, pandai adik ipar (jesnieta) aku ni mencari..sampaikan aku pun terjebak gak kene ikut die pegi fitting kat Butik Udaimatunnur ni..dah lah jauh kau..kat Bukit Beruntung Rawang sana tu..die takde outlet lain selain situ jek lah..so..customer die dr Sabah Sarawak tu sanggup dtg Rawang demi nak kan baju2 die. si Jesnieta ni just sewa je baju2 pengantin ni..nak beli tak mampu kau...and yg luckynya die dpt pakai baju yg baru jahit, sbb baju yg sijibik mcm ni, kira yg first batchlah, Udaimatunnur ni dah jual. standard butik pengantin lah kan, lps 3 customer pakai pastu die akan jual baju tu. so mari layannn kemeletopan baju pengantin ni...

UDA_9291

UDA_9344

nit
Siap ada ala-ala arabic gitu..nice..


UDA_9243

Baju yg Bienda pakai masa wedding die ni pun dr Udaimatunnur jugak..ada aku nampak tergantung kat butik die masa aku pi sana tu. pd pendapat akulah, apa yg lain dr yang lainnya baju pengantin dr Udaimatunnur ni, die punya veil yg kat belakang kepala tu, very the unik and elegant, tak pernah jumpa lagi di butik pengantin lain kot, and yg bagusnya pulak, Udaimatunnur ni hanya menerima pengantin yg bertudung sahaja utk pakai baju2 die tu. tabik springlah kan!!!

DONE!



2 ulasan:

Awanama berkata...

Kak,butik ni dkt bukit beruntung rawang..bkn dkt puchong..

Awanama berkata...

this boutique has given a very low class service...what a reputation

the concept of moslem has not been reflected...such a waste

poor service but been asking for a high price...and yet been manipulative

Allah have mercy please give them guidance