Rabu, Mac 23

Natrah

Walaupun dah lama dah theater ni berlalu di IB..tp penangannnya memang dasyat arr...sbb pestime aku tengok theater masa tu..very the jakun ok..dan tak kan aku tak nak tempek memori and my superhero aku ni dalam blog aku ni kan...(kalolah aku leh bergambo pose camni ngan the real superhero aku ni..mesti pengsan mak nyah...)


boleh tak kalo aku nak tepikan sket maya karin dari gambo ni...hahaha..mahu die pelangkung aku kalo die baca ni kang (eh..perasanlah ko maya karin nk baca blog ko..haha..)..btw maya karin very the beautiful dlm ni..kecik molek jek bila dah tgok real..and kat bawah ni lagilah si kecik comel ni...


sapa lagi comel? upss..tak payah jawab..aku dah tahu dah jawapannya...ahakkksss...and this the barisan pelakon handalan...


kenapa aku tak pilih aaron aziz jadi my superhero aku ek? uppss...sorry..he not touch my heart yet (boleh tak gitu...)


aaa..yg dua orang tu yg macam tak pernah nampak kat dalam tv (memanglah..dah diorang bukan pelakon kot) itu adalah adik ipaq ku lah merangkap peneman dan penghibur aku sepanjang otw ke sana dan otw balik jek..sbb masa kat IB tu aku dah terhibur dgn superhero aku...ehe..jahat tak kakak ipaq hang ni..


thanks kak tima..for the very hottest theater in my life...(rasanya ni je theater yg aku pernah tengok). and sapa yg ada beli soundtrack natrah masa pementasan ritu rojer2 aku eh? termiss lah nak beli..veru sad..teringin sgt nk dengar soundtrack time superhero aku joget2 hindustan dlm tu. ok lepas ni nak layan theater apa pulak ek..any ideassss???




3 ulasan:

bila blog bercerita berkata...

mcm mke cikgu kitew lerr.....huuu~ : )

Awanama berkata...

eh?....nape sumer korang ade gmbar?...mane i ye...dlm ni tak de mention pon name i...tak aci ginih...

By Pak Lang

madammondoq berkata...

to bila blog bercerita : siapa yg mcm muka cikgu awak tu? mesti awak semangat nak blajar bila tgok muka cikgu awak tu kan?? hehe..

to pak lang : upss..tertinggal lah...aiyooo..manyak soli ye incik... ;)