Selasa, Mac 22

Panggilan Telefon Hangit


Semalam aku adalah dapat panggilan yang menghangitkan hati aku (bukan panggilan hangit dr Hot.fm k..). akak ni kol guna no hanset, so aku angkatlah kan. then die pun startlah berceramah dgn nada yang macam budak sekolah baca buku cerita "assalamualaikum dik, akak dari ..... nak offer adik bercuti di hotel bertaraf 5 bintang di seluruh malaysia bla..bla.. dan bla..." sampailah separuh die bercerita dan aku malas nak tunggu, aku pun nyampuklah "err..jap kak ye, akak ni nak offer saya beli kad ke apa ni?". then die macam terkedu sekejap pastu die cakap "er..kejap dik ye, akak ni cakap ikut skrip ni ha..nanti kalo dah habis skrip ni baru adik boleh tanya kalo tak faham ye..". adoiiii!!! macam nak hantukkan kat dinding je pala aku ni dengor..haha..lawaklah akak ni..maybe die sedang dalam latihan praktikal bidang2 advertising ni kot, kesian betol. so aku tak cakap banyaklah "emm..takpelah kak ye, sy tak berminatlah, terima kasih ye.." pastu aku letak fon. kalo koranglah dapat panggilan camni, apa yang korang rasa ye?




2 ulasan:

Awanama berkata...

owhhhh dpt jugak..tp ni bukan panggilan hangit namanya, tapi panggilan HANGIN....HA....CHEM(ha kan terbersin dah)

madammondoq berkata...

haha..tulah..patut tukar title Panggilan Hangin kan?