Selasa, Oktober 6

Rasanye belom terlambat lagi tuk aku sefamily mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat semua teman-teman, sahabat handai dan semua yg mengenali kami. Kami memohon seribu kemaafan dan moga lebaran kali ini lebih membawa kebahagiaan dan keberkatan kepada kita semua...amin...
Raya kali ni kitorang sefamily (family belah husband aku) bertemakan biru..so seperti biase pagi raya kitorang berposing sakan..then gi beraya umah nenek and makcik yg kat kampung tu jgk. Then..lps zuhur baru kitorang gerak ke Johor...sib baik highway line clear je...so cepatlah kitorang sampai, mlm tu kitorang beraya lak umah saudara belah aku kat kluang..Raya ketiga baru aku balik Jenjarum semula, then tiap2 hari sampai naik keje senin tu kitorang tak henti2 pegi beraya umah saudara mara ngan kengkawan semua.
Danishlah yg paling collect sakan...hehe...so..kesimpulannya raya kali ni aku seronok sgt sbb puas jgklah beraya kat Selangor ngan kat Johor.
k lah...kalo nak citer bab raya ni memang panjang sgt..tokleh habisnya..so last sekali aku harap aku akan kembali rajin nk updated blog aku yg dah berabuk ni...hahaha...

3 ulasan:

~ Ibu ZAAZ ~ berkata...

wah...sedondon gitew. cantik.. cantik..

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful a.k.a Proud Zakiah Khairani berkata...

chewah..sedondon gitu..

seri muka masing2 di hari raya..

Davnes berkata...

hai..salam perkenalan...baby i pun tak ada selera makan...i nampak mesej u dari forum...