Ahad, November 16

Le PariS PorT DicksoN

Le Paris International Hotel & Resort ha..tulah name tempat yg kitorang pegi mase ni..kat PeeDee...uish...bestnye..maklumlah..dah lame tak pegi tempat2 cenggini..aku gi sefamily campur adik2 ipar aku merangkap Cik Anne & Pak Cu pada Danish..hehe..kire kitorang pegi berlima lah...best gak pegi ramai2 ni..meriah. Meriahlah sgt....padahal kat umah tu berlambak lagi keje kitorang kene wat sbb lagi beberapa hr je Mak Ngah Danish nak kawinnnn...huhu...tp takpelah sebelum memerah tenaga dan membanting tulang..kitorang gi lah bercuti dulu..enjoy2...haha...




Cantik gak lah tempat ni..kire oraitlah kalo nak gi. cume time kitorang gi..punyelah ramai org..maklumlah cuti sekolah.





Time ni kitorang baru sampai kat apartment..so tinjau2 lah pemandangan kat bawah tu...
Yang berlambak kat bawah ni lak antara gambo2 kitorang sepanjang kat sana...so..let's check it out!!!






Malam tu kitorang mkn barbeque sepuas2nye...em..sedap betolllll...ayamnye beso2 lak tu...haha..Danish meleleh air liur je tengok kitorang mkn...huhu..siannye anak ibu..mehlah ibu suapkan sweet potato bakar ni...emm..sedaplah..










Antara pose2 cute ibu ngan Danish...






Ok arr..rasenye dah berlambak kitorang posing tu..cukuplah tu..ape lagi...sebelum say bye2 to PeeDee..kitorang amik gambo lagi..kire final posing lah ni..ehe..(tak abis2 posing)







And last Danish pun say bye to PeeDee....tinggal lah segala kenangan kitorang kat sana...em..mane tahu sok lusa kalo de rezeki leh gi sana lagi..hope so...
oit..udah2 leh tu...jom rewang2!!!! sinoman oi!!!
Kang tak jadi kawin lak Mak Ngah tu...hehehe..





Coming soon.....Majlis Perkahwinan Nor Farida & Nor Rizal...


Tambah Imej

2 ulasan:

Wada berkata...

wah korang neh pi le paris ek... best ke? lane bowling pung dah nazak je...hahahah...masa we all buat retreat ari tu, bilik bos penuh ngan lipas... aduh... tobat nak wat retreat sini lagi. tapi anyway, yummi sangat la nengok bbq tu wahidah... sedappppp...bak sket...

p/s: baru pasan, awak xtive gak kat SI.com ek... kita jd member masa 1st bb lagi. tp jarang wat posting... refer2 je...

danish syomeeellll...

Aqil Fabregas berkata...

wah..danish gi PeeDee tak ajak aqil pun...syiok nyer dapat gi jenjalan...lain kali aqil nak ikut la...