Khamis, September 25

Majlis Buka Puasa TeeGee 08

Akhirnya..sempat jgk aku post event ni. Dr isnin lps lg aku nk wat, tp tak sempat2. Sehari dua ni agak busy sket..maklumlah...menjelang..Hari Raya...ehe. So here we go....





21 September 2008 (Ahad) yang lepas, TeeGee (TerataiGarden) berbuke puase bersama2 di Hotel UITM Shah Alam. Kalo korang nak tahu, TeeGee ni sebenarnye terdiri drpd Geng2 lame hubby aku mase kat UTM dolu2...diorang ni memng sentiasa mengekalkan SILATURRAHIM dr dolu..sampailah la ni. Bagus btol kan? So mmg happening lah mlm tu, ramai yg sudi meluangkan masa dtg tuk memeriahkan majlis. Ada juga yg mmg nk dtg sgt, tp last2 minit ada aral yg dtg melintang, jd tak dptlah mereka nak join. Takpe..Hope taun dpn akan lbh meriah lagi dr taun ni. So..kat bwh ni aku story sket ape yg berlaku kat sana..



Pada Yus&Yati : Maaf sgt2 sbb gambo korg tak termasuk dlm frame kat atas tu. Fotografer agak teruja sgtlah mlm tu...hehe.kang kite carik dari kemre lain yang full view punye...






Kitorg plan kumpul dlm kul 6.30 kat Dataran Shah Alam, sbb ade yg tak tahu jln nak g sana. So time ni tgh dok menunggulah rakan2 yg blom tibe..






Sementara tunggu tu...aku pun sempatlah posing jap ngan si kecik ni..bosan lak dok dlm kete lame2..so kuarlah ambik2 angin....






Ha..time ni lak kitorang baru je sampai kat tempat kejadian. Biaselah..sebelum masuk tu chit chat chit chat dulu kat luar..sampai dh tak teringat nk masuk dlm..(diorg ni nak buke kat luar ke ape??) huhu...






First skali..Danish jumpe Aydin dulu kat luar tu..ehe..comelnye Aydin. Bile dkt ngan Aydin je, Danish hulur tgn nak slm..hehe..






Ha..mcm nilah situasinye bile kitorg seme dh masuk kat dlm tu. Meja kitorg kat dpn skali. Btol2 dpn stage. Memang penuh gaklah table semua..ramai org buke kat sini gak mlm tu..





Jeng..jeng..jeng..kalo korang nak tahu..Hubby akulah yg jd organizer mlm tu. Katanye kalo takde sape yg nak mulakan dulu, mmg tak jadilah..huhu..So, dgn bersemangatnye die meracun bdk2 ni soh join. Akhirnye berjaya gak. Wah busy sungguh die. Teruja nak jumpe kwn2 lame. Aku pun bglah support dr belakang. Hehe...





Ni Ain ngan hubby die...masih bau2 pengantin baru lagilah..ehe..





Ni Bob & Mastura yang bakal melangsungkan perkahwinan diorg bulan 10 ni. Tahniah guyz!!!





Dan inilah abg berger kite..yg paling mysterius sekali menyorokkan ehem..ehem die kat sebelah tu. Akhirnye terbongkar jua SILATURRAHIM mereka mlm tu..Welcome To The Club .....(alamk..lupe nak tanye name dah..)

Ok..ni lak karenah Junior2 TeeGee yang ada mlm tu..



Muhammad Aydin Dzakuan anak Yus & Yati. Aydin yg paling tua sekali antara ramai2 ni...Bile start buke je Aydin dah terlelap sampailah kitorg balik..uishh..ngntuk sungguh. yus cakap die dah bawak aydin jalan-jalan tadi...bile dah penat senangla nak tido...ish ish patutlaa..




Dan ini pulak satu2 nye bunga yg ada kat sini. Sopan je mlm tu..anak sapolah ni? Mariatul Raudhah anak Mable & Eta. So..dah jd bunga..ape lagi..menjadi rebutanlah kumbang2 yg ada.hehe...





Ni pulak Febregas Junior. Aqil Shatir anak Radi & Dila. Cute Aqil mlm tu..baik je die. Aqil ni suke tengok org. Diam je die mengscan org2 mlm tu..hehe..tup..tup..tengok dh pejam..senang je die tido..ehe..






Taadaaa...inilah die Muhammad Arfan Danish permata hati Ujangg & Waheedah. Tengok gambo die tu je korang dah tahu. dialah yg paling riuh memeriahkan suasana mlm tu..hehe..dgn asik bubling nye pun satu hal gak..agaknye Danish teruja sgt dpt jumpe rakan2 seperjuangannye..tu yg mulutnye tak reti diam tu..huhu..




Maria ni mersra btol. kalo dekatkan ngan kwn2nye..die yg menyapa dulu. Tgok tu...Aqil asik menenung je..kelu tak terkata bile Maria pegang Aqil..hehe..





Bile Maria jumpe Danish pun die bukn main tersenyum lagi...hehe..sweet...




Mule2 senyum2 dulu..pastu...korang tengoklah ape Maria wat tu..ish..control ayu sket Maria..org ramai tgok tu...

Maria tak dpt jumpe Aydin..sbb Aydin dah lena dibuai mimpi..so tak dpt jumpe anaknye..jumpe mama & papa die pun jadilah..tgok tu..pandai je nk amik ati mama & papa Aydin.




Tengah2 Aydin syok tido tu...Diorg bertiga ni dok meeting. ntah papelah yang diborak kan tu. Hanye diorg je lah yg paham.





Ok..stakat tu je lah..yg aku dpt story kejadian mlm tu..and tak lupe jgk, mlm tu dimeriahkan dgn persembahan ghazal live yg mcm korang tengok kat gambo tu.

So..hope taun depan ade lagi yg mengorganize event cam ni lagi....dan taun depan gak, mesti dah bertambah Junior2 TeeGee...tak sabo Danish nak tunggu kawan2 barunye tu.

1 ulasan:

mama maria berkata...

Salam ibu danish.

cool2..suke tgk review pasal bbuka pose ni....ala..omel2 jek.....