Jumaat, Jun 12

Kemana Menghilang...

uwaaaaaaaaaaaa...................


dah lame giler aku tak updated blog aku ni....banyak event2 yg aku terlepas nk post kat sini contohnye yg paling penting skali...Danish First Besday and akunye Anniversary...so far aku dh sebulan lbh gak keje..oklah..banyak handle keje2 multimedia..tp bile dtg sekali keje,melambaklah yg dtg...huhu..tu yg agak bz sket...


and sekarang aku tgh decide nk wat Danish punye Besday Party yg dah asik tertunda je..sian anak bujang aku tu...hehe..so..insyaallah dlm awal bulan dpn kot yg free sbb bulan ni tiap weekend ade je event atau bende nk wat..terutama skali yg aku paling tak sabar nk balik Johor ujung bulan ni..nk tengok adik aku yg baru lahir 2/6/09 lps...so sweet..tak sabo aku nk tengok die.


Pasal Danish lak...amboi...dh 2 minggu Danish tak gi taska...syoklah die dok kampung neneknye jaga...maklumlah cuti skolah...alamatnye isnin depan...liatlah die nk gi Taska..kompem nangisnye..huhu..Danish tgh belajar jln sekarng..insyaallah tak lame lagi leh lah die jln sendiri kot..tak sabo ibu nk tengok Danish jalan sendiri..and yg paling klako skali..mulutnye tak reti diam...asik bising je...ntah papelah yg die ckp..tp banyak jgklah perkataan yg kuar dr mulut die tu paham bunyinye..ehe..dh lame gak aku tak updated gambo Danish kat sini...emm...insyaallah kalo ade mase nanti aku post gambo Danish yg latest.


Pasal Anniversary aku lak..huhu..apelah aku ni..aku bleh tak ingat langsung Anniversary aku..macam bz sgt je kan..ehe..tp yg paling sweetnye...hubby aku yg ingat..so...kitorg celebrate bedua je...gi mkn2...oraitlah tu...celebrate yg besor skali ngan Besday Party Danish lah nanti..insyaallah...


emm..lagi pe ek...ha...minggu lps kitorg gi Ipoh..Tambun!!! uish..bukanlah...kitorg pi tengok Uncle Bergernye reception..dapatlah Danish jumpe rakan2 seperjuangannye kat sana..Junior TeeGee...masing2 da beso...da pandai jln..jeles jek Danish tengok..kitorg balik hari..fuh..punyelah letih..anyway...congrates tu Uncle Berger!!! selamat gak akhirnye...hehe...
So...stakat ni dululah yg aku ingat kot..next timelah aku updated lg (ntah bilelah gaknye yek..haha...)...

1 ulasan:

Mama-Miya a.k.a "Jedi Hopeful" berkata...

uishhh..bz sungguh wanita berkerjaya ni...ish ish ish...